Carregant Esdeveniments
Cartell del 30è Manga Barcelona, obra de l'artista Naoki Urasawa

30 Manga Barcelona

5 desembre - 8 desembre

El 30 Manga Barcelona és un esdeveniment destacat dedicat al manga, l’anime i la cultura japonesa, que tindrà lloc a Barcelona. Amb activitats com concursos de cosplay, projeccions, panels de discussió i zones dedicades a artistes i venedors, és una oportunitat única per als aficionats a aquests gèneres.

Naoki Urasawa serà el convidat d’honor i il·lustrarà el cartell del 30 aniversari, en una edició amb rècord d’autors de manga convidats, activitats, metres quadrats i la presentació d’una nova mascota.

Alguns dels convidats son Kamome Shirahama (Atelier of Witch Hat), Yuka Fujikawa (Mushoku Tensei), Aka Akasaka (Oshi no Ko), Mengo Yokoyari (Oshi no Ko), Shinichi Ishizuka (Blue Giant), Number 8 (Blue Giant), Juan Albarrán (Matagi Gunner) i Agasawa Kocha (Tú y yo somos polos opuestos). La presència d’aquests artistes s’acompanyarà d’una exposició de shikishi, les típiques làmines que es fan servir al Japó per a signar autògrafs. Oriol Estrada, assessor de continguts del Manga Barcelona, ha declarat que “aquest és un any en què era important fer un esforç per portar el màxim número possible d’autors i autores de manga. Segueixen sent la nostra prioritat pel que fa a convidats, i tot i que no sempre és fàcil aconseguir que vinguin, en aquesta 30ª edició farem un rècord absolut de mangakes presents al Manga Barcelona.”

Queden encara moltes novetats i sorpreses per anunciar del Manga Barcelona, així que cal continuar atents a les xarxes socials i a futures convocatòries. Del 5 al 8 de desembre de 2024 als pavellons 4, 5, 6 i 7 de Fira de Barcelona Gran Via.

Comparteix aquest esdeveniment

6606595
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Mostra els detalls

Inici:
5 desembre
Finalització:
8 desembre
Cost:
15€
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,
Lloc web:
https://www.manga-barcelona.com/es/info.cfm

Recinte

Fira Barcelona Gran Via
Av. Joan Carles I, 64
L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona 08908
+ Mapa de Google
Telèfon
932 33 20 00
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Ficomic
Telèfon
933 01 52 26