Carregant Esdeveniments
Portada d'Àcars de Jordi de Manuel

Presentació del llibre “Àcars” de Jordi de Manuel

9 juliol | 7:00 pm - 8:00 pm

La Llibreria Finestres de Barcelona acollirà la presentació d’”Àcars”, un llibre editat per Obscura Editorial. Aquest recull d’onze històries connectades es llegeix com una novel·la breu i reflecteix el dolor, l’afecte, l’odi, l’esperança i la desesperació humanes davant els conflictes resultants d’una situació límit.

L’obra tracta sobre l’àcar Sarcoptes miocardis, una espècie nova i letal que comença a parasitar els humans, fet que obliga les autoritats a decretar mesures dràstiques. Els ciutadans han d’abandonar les seves cases i viure al carrer per evitar el paràsit, que ha envaït la majoria de llars. A Barcelona, parcs, places i carrers s’omplen de veïns que conviuen a la intempèrie, obligats a racionar menjar i aigua. Els cossos de bombers, en l’operació anomenada Fahrenheit, treballen incansablement retirant mobles, matalassos, llibres i altres objectes domèstics on el paràsit prolifera, incinerant-los a les platges. La nit de Sant Joan, la ciutat crema.

No us perdeu aquesta presentació per descobrir més sobre aquesta impactant història i tenir l’oportunitat d’interactuar amb l’autor.

Comparteix aquest esdeveniment

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mostra els detalls

Data:
9 juliol
Hora:
7:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Free
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , ,
Lloc web:
https://www.llibreriafinestres.com/es/evento/jordi-de-manuel-2/

Recinte

Llibreria Finestres
Diputació 249
Barcelona, Barcelona 08007 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon
93 384 08 09
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Llibreria Finestres
Telèfon
93 384 08 09
Correu electrònic
activitats@llibreriafinestres.com
Visualitza el lloc web de Organitzador