Pàgina principal » Articles » Microcontes » Microcontes del mes de maig

Microcontes del mes de maig

Per | ag. 2, 2024 | 0 Comentaris

Cada episodi del Quimèric comença sempre amb un microconte narrat i escrit per Karen Madrid. Aquestes són les del mes de maig de 2024.

Microconte del 3 de maig 2024

Al rebedor de casa hi tenia una pedra. Semblava una pedra normal i corrent, un element decoratiu tirant a lleig que tothom deduïa que m’havien regalat i que no tenia el valor de llançar. Però no ho era. Era el recipient on es guardava la màgia de l’univers i que podia utilitzar sempre que volgués. Que volia una mica de sort: la pedra me la donava. Que necessitava una dosi extra d’amor: la pedra feia la seva màgia. 

Tot, fins que la vaig perdre. Sí, la vaig perdre. Va ser el dia que la meva mare va passar per casa i va fer neteja. 

A hores d’ara, la màgia de l’univers deu ser en un abocador qualsevol, rodejada de mosques i material orgànic en estat de descomposició.

Microconte del 17 de maig 2024

Tothom té els seus ídols. El problema és quan en tens molts i acaben coincidint tots en el mateix esdeveniment. Mires els horaris i se solapen. La firma d’un, el pòdcast en directe de l’altre, la masterclass del tercer i la xerrada del quart. Només he trobat una solució a aquest problema: impulsar petites accions vandàliques en diferents punts del saló que alterin els horaris i els encaixin amb la meva particular agenda. La cita no es farà mai més arran de les enormes queixes presentades pels assistents a l’organització. Però jo ja tinc el que volia!

Microconte del 17 de maig 2024

“Qui ens controla, mama?”, em va preguntar el meu fill de cinc anys. Jo li vaig contestar que ningú, òbviament. Que érem lliures per fer el que volguéssim i que podríem viure la vida que més ens agradés…

Hauria estat demolidor que li digués la veritat: que ens controla un nini, amb més temps lliure que vida, que menja Cheetos mentre ens porta a caure en desgràcies per pur plaer.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Artícles relacionats

Microcontes del mes de Juny

Microcontes del mes de Juny

Cada episodi del Quimèric comença sempre amb un microconte narrat i escrit per Karen Madrid. Aquestes són les històries del mes de juny de 2024 (I una de juliol!).

Microcontes del mes d’abril

Microcontes del mes d’abril

Els episodis del Quimèric sempre inclouen un microconte escrit per Karen Madrid. Aquestes són les històries d’abril de 2024.

Microcontes del mes de març

Microcontes del mes de març

Com a cada mes, cada episodi del Quimèric del mes de març ha començat amb un microconte narrat i escrit per Karen...

Share This