Pàgina principal » Articles » Microcontes » Microcontes del mes de Juny

Microcontes del mes de Juny

Per | ag. 2, 2024 | 0 Comentaris

Cada episodi del Quimèric comença sempre amb un microconte narrat i escrit per Karen Madrid. Aquestes són les històries del mes de juny de 2024 (I una de juliol!).

Microconte del 14 de juny 2024

En la primera edició de la nostra convenció vam demanar una prova de pertinença al nostre col·lectiu. La resposta va ser molt variada, des de tovalloles penjades al coll, a tatuatges escrits en èlfic, cabells de colors i bosses de roba plenes de llibres de cobertes llampants i gruix de maó. En la segona edició vam fer un pas més i vam demanar una mostra de sentit de l’humor, per assegurar-nos que les nostres xerrades no generaven una allau d’ofesos pel simple fet de no entendre la ironia i el sarcasme. El resultat? Una allau de mems amb els personatges més estimats del fantàstic com a protagonistes.

I aquesta, amiga meva, és la manera com va nèixer el Sam Va Lentin.

Microconte del 28 de juny 2024

La meva missió era anar-la a buscar de l’infern i treure-la d’allà. Però durant l’ascens, no podia mirar-la, fins que la llum del sol no banyés el seu rostre. I no ho vaig fer. Vaig decidir no girar-me per no arriscar-me que desaparegués per sempre. 

En quin moment vaig prendre aquesta lamentable decisió! Perquè, quan vaig arribar a la superfície, darrere meu no hi havia la meva estimada, no. Hi havia un dimoni que amb prou feines cabia a la vagoneta, amb unes banyes que en feien dos com el meu tronc, una cua llarga i caragolada i un somriure burleta. 

Amb una frase em va treure de tots els dubtes:

– Quin favor ens va fer la Persèfone! D’un en un, els dimonis tornarem a la terra!

Microconte del 3 de juliol 2024

L’altre dia vaig anar a una botiga i vaig veure el regal perfecte per a tu. Per mi, ja portava el teu nom i sabia perfectament la cara que posaries en desembolicar-lo, la il·lusió que et faria emportar-te’l a casa, l’afecte que sentiries en saber que aquest regal ve de mi.

Per això el vaig comprar. I el tinc a casa, amb un llacet, esperant que arribi el moment de poder-te’l donar. 

Llàstima que hagi d’esperar 23 anys, 7 mesos i quatre dies, fins que arribi el moment en què ens retrobem en aquesta vida.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Artícles relacionats

Microcontes del mes de maig

Microcontes del mes de maig

Cada episodi del Quimèric comença sempre amb un microconte narrat i escrit per Karen Madrid. Aquestes són les del mes de maig de 2024.

Microcontes del mes d’abril

Microcontes del mes d’abril

Els episodis del Quimèric sempre inclouen un microconte escrit per Karen Madrid. Aquestes són les històries d’abril de 2024.

Microcontes del mes de març

Microcontes del mes de març

Com a cada mes, cada episodi del Quimèric del mes de març ha començat amb un microconte narrat i escrit per Karen...

Share This