Pàgina principal » Pòdcasts » Especials » 08×22 | Especial mitologia: Déus i mites al segle XXI

08×22 | Especial mitologia: Déus i mites al segle XXI

Per | juny 28, 2024 | 0 Comentaris

La mitologia clàssica ha marcat el nostre imaginari col·lectiu, fins i tot, els valors que han construït les nostres societats. Però també han marcat la literatura, portant a l’actualitat alguns dels mites clàssics més rellevants.

Avui us portem un episodi especial dedicat a la mitologia grega, en què explorarem com s’han traslladat el mite al segle XXI. Escoltarem a Giovanni Nucci parlar de la mitologia clàssica i el seu impacte en l’actualitat. També entrevistem a Max Ross i Lucía Gardez sobre el seu llibre ‘La Voz de Artemisa‘, de l’Editorial Numak. A més, ressenyarem ‘Lore Olympus‘, de la ilustradora Rachel Smythe.

I, finalment, abordarem l’última adaptació a sèrie de la saga ‘Percy Jackson’ de Rick Riordan amb Sergi Castanyer i la booktoker Alba Barragán.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fourteen − fourteen =

Artícles relacionats

08×21 | Especial 6a CatCon

08×21 | Especial 6a CatCon

En el programa d’aquesta setmana comentarem les propostes més destacades de la CatCon, recopilant declaracions dels seus protagonistes.

Share This