Pàgina principal » Pòdcasts » Especials » 08×19 | Especial 42è Còmic Barcelona

08×19 | Especial 42è Còmic Barcelona

Per | maig 16, 2024 | 1 Comentari

El Còmic Barcelona ha decidit fer un pas més, en la seva 42a edició, cap a la recerca de nous públics. La incorporació de la literatura fantàstica a través de la zona Utopia ha estat un d’aquests passos que els amants del fantàstic aplaudim, ja que no només ha permès incorporar editorials del gènere, sinó també continguts interessants en forma de xerrades i entrevistes.

Al Quimèric d’aquesta setmana, a través d’un especial, descobrirem els principals continguts d’aquesta nova secció del Còmic Barcelona, com les noves veus de la literatura fantàstica o les influències de Tolkien i Lovecraft tant en la literatura com en el còmic i actual.

També coneixerem il·lustradors com Tomás Hijo o les autores que han contribuït a tirar endavant l’exposició sobre bruixes. També sabrem una mica més de les il·lustradores i autores Emma Rios, Carla Berrocal, Marjorie Liu i Sana Takeda.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

1 Comment

  1. Selén

    Asistí al programa en directo y fue muy divertido. Iker eres el mejor. La siguiente cuando?

    Respon

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × two =

Artícles relacionats

08×21 | Especial 6a CatCon

08×21 | Especial 6a CatCon

En el programa d’aquesta setmana comentarem les propostes més destacades de la CatCon, recopilant declaracions dels seus protagonistes.

Share This