Pàgina principal » Articles » Notícies » Vine al club de lectura del Quimèric!

Vine al club de lectura del Quimèric!

Per | maig 10, 2024 | 0 Comentaris

El Club de Lectura del Quimèric ha reobert les seves portes aquest març per parlar de Hex, de l’escriptor holandès Thomas Olde Heuvelt. Hex és la novel·la que va donar reconeixement internacional a l’autor, provocant noves reaccions al públic del terror. La presentació del seu darrer llibre, Eco, es va dur a terme a la Llibreria Gigamesh de la mà de Karen Madrid.

Els amants de la lectura es reuniran de nou cada quart dissabte del mes a les 12:00 h a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell, creant un espai de trobada imprescindible per als aficionats a la literatura de gènere fantàstic. Tot i que les inscripcions per a participar en el Club de Lectura estan tancades, els interessats encara poden assistir per comentar el llibre de cada mes. Aquesta és una oportunitat oberta per a tots aquells que desitgin compartir les seves opinions i experiències literàries amb altres membres de la comunitat lectora.

La darrera tria literària d’aquesta temporada del Club de Lectura del Quimèric incidirà en tres llibres replets de misteri i acció fantàstica. En aquesta ocasió, ens concentrem en els tres últims llibres que seran objecte de discussió i anàlisi durant aquesta emocionant temporada. En acabar la temporada, s’iniciarà de nou la selecció d’inscrits per la temporada següent.

Portada de "Hex", primer llibre del club de lectura del Quimèric
Portada de "Piranesi", segon llibre del club de lectura del Quimèric.
Portada de "El imperio final", tercer llibre del club de lectura del Quimèric.

Hex, de Thomas Olde Heuvelt

En el món de Hex, Thomas Olde Heuvelt ens submergeix en una història de suspens i misteri ambientada en un petit poble dels Països Baixos. Els habitants de Black Spring viuen sota l’ombra d’una antiga maledicció: la presència d’una dona morta que vaga pels carrers. El llibre ens convida a explorar els límits de la por i el coratge mentre ens endinsem en els secrets amagats d’aquesta comunitat.

Piranesi, de Susana Clarke

Amb Piranesi, Susana Clarke ens transporta a un món misteriós i fascinant creat per l’imaginari únic de l’autora. El protagonista, Piranesi, habita en un laberint d’imponents habitacions inundades d’aigua i esculturals estàtues. En aquesta atmosfera enigmàtica, els lectors s’enfrontaran a preguntes existencials sobre la identitat, la memòria i la percepció en una novel·la que captiva des de la primera pàgina.

El Imperio Final, de Brandon Sanderson

 

El Imperio Final de Brandon Sanderson és el primer llibre de la saga Nacidos de la Bruma, una epopeia èpica de fantasia plena d’intriga i acció. En aquest món regit per la tirania, els lectors segueixen les aventures de Vin, una jove amb un poder sorprenent, mentre s’enfronta a conspiracions polítiques i a una guerra imparable. El llibre ens transporta a un univers ric en detalls i personatges complexos, captivant la imaginació dels lectors fins a l’última pàgina.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × 2 =

Artícles relacionats

L’última foto, buitres!

L’última foto, buitres!

Descobreix la crua realitat de la pederàstia i la pornografia infantil a través de ‘Buitres’ de Miguelanxo Prado.

Share This