Pàgina principal » Articles » Microcontes » Microcontes del mes d’abril

Microcontes del mes d’abril

Per | abr. 10, 2024 | 0 Comentaris

Com a cada mes, cada episodi del Quimèric del mes d’abril ha començat amb un microconte narrat i escrit per Karen Madrid. Aquestes dues històries són les d’aquest mes.

Microconte del 5 d’abril 2024

La zona pantanosa, plena de mosquits i de canyes salvatges, tenia molt poc interès. Però quan va córrer el rumor que qui entrava en aquelles maresmes no en tornava a sortir, es va popularitzar. Tant, que els creadors de contingut van començar a fer-hi directes, sobretot a les nits. I resulta que els monstres que l’habitaven, després de segles de no sortir d’aquell quilòmetre quadrat, van estar encantats de ser al punt de mira. Van aprendre el llenguatge de Twitch i TikTok més ràpid que els humans boomers, i de seguida van guanyar-se el públic. Amb els diners aconseguits, van acabar muntant un gran parc temàtic de terror, una cadena d’hotels i museu amb els cossos extraviats als pantans des de temps immemorials. 

Es veu que, al final, no calia ser guapo per triomfar.

Microconte del 19 d’Abril 2024

L’obertura del portal interdimensional havia de suposar un gran avenç. Sobretot a l’hora de moure mercaderies sense necessitat de fer quilòmetres i quilòmetres d’autopista, fer gestions sense desplaçar-se, o fer trasllats de domicilis d’una manera més ràpida i senzilla. Però sempre hi ha les típiques persones que cometen els mateixos errors, amb tecnologia o sense. Com un col•lectiu que creuava el portal amb caixes, per després tornar-lo a creuar, retornant al punt inicial.

Un dia els vaig dir: “Per què feu feina en va?”

I la portaveu va respondre: “Hi estem acostumats! Som generadors de continguts en català!”

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Artícles relacionats

Microcontes del mes de maig

Microcontes del mes de maig

Cada episodi del Quimèric comença sempre amb un microconte narrat i escrit per Karen Madrid. Aquestes són les del mes de maig de 2024.

Microcontes del mes de Juny

Microcontes del mes de Juny

Cada episodi del Quimèric comença sempre amb un microconte narrat i escrit per Karen Madrid. Aquestes són les històries del mes de juny de 2024 (I una de juliol!).

Microcontes del mes de març

Microcontes del mes de març

Com a cada mes, cada episodi del Quimèric del mes de març ha començat amb un microconte narrat i escrit per Karen...

Share This