Pàgina principal » Pòdcasts » Ciència-ficció » 08×16 | ‘Sota el fang’, el Delta fosc de bruixes i monstres

08×16 | ‘Sota el fang’, el Delta fosc de bruixes i monstres

Per | abr. 5, 2024 | 0 Comentaris

Els nostres paisatges més propers, amb la mirada adequada, poden acollir grans històries de terror i fantasia. Avui tindrem al programa un autor que ha utilitzat el seu Ebre natal per a una novel·la on el mal resideix a les maresmes. Es tracta de Joan Roca Navarro, que ens ha enganxat amb el seu ‘Sota el fang’.

De l’Ebre també anirem cap a Andorra, on s’han presentat dos premis literaris, coincidint amb la 61a Tercat de la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia, el 9 de març passat. També coneixerem l’obra de Teresa Colom i aprendrem com podem utilitzar el ChatGPT per a crear els mons de les nostres novel·les fantàstiques. I és que hem descobert que el potencial és molt més gran del que pot semblar.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Artícles relacionats

08×21 | Especial 6a CatCon

08×21 | Especial 6a CatCon

En el programa d’aquesta setmana comentarem les propostes més destacades de la CatCon, recopilant declaracions dels seus protagonistes.

Share This