Pàgina principal » Pòdcasts » Especials » 08×15 | Especial 12è Festival de Cinema de Terror de Sabadell

08×15 | Especial 12è Festival de Cinema de Terror de Sabadell

Per | març 21, 2024 | 0 Comentaris

El 1984 va ser un any molt prolífic per al cinema fantàstic, especialment per al de terror. Per això, el Festival de Cinema de Terror de Sabadell ha triat aquest leit motiv per la seva 12a edició, que ha registrat un augment de la participació d’entre un 10 i un 20%. En el programa d’avui escoltarem la tertúlia que vam enregistrar a l’Imperial durant la cloenda del certamen sobre les pel·lícules estrenades fa 40 anys.

A més, també coneixerem alguns dels directors que van presentar curtmetratge al festival, així com els guanyadors. A més, també sabrem una mica més d’un dels últims llibres d’Ivan Ledesma, ‘Ante dioses indiferentes’, que també es va presentar durant el certamen.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × 1 =

Artícles relacionats

08×21 | Especial 6a CatCon

08×21 | Especial 6a CatCon

En el programa d’aquesta setmana comentarem les propostes més destacades de la CatCon, recopilant declaracions dels seus protagonistes.

Share This