Pàgina principal » Articles » Notícies » Vine de públic al Quimèric al XII Festival de Cinema de Terror de Sabadell

Vine de públic al Quimèric al XII Festival de Cinema de Terror de Sabadell

Per | març 10, 2024 | 0 Comentaris

El Festival de Cinema de Terror de Sabadell arriba a la XII edició amb un programa molt ampli. Entre el 10 i el 17 de març, oferirà més de 60 projeccions i activitats per a tots els públics, també l’infantil. La temàtica en aquesta ocasió serà “Any 1984”, un any molt prolífic pel que fa a la producció de pel·lícules de terror, ciència-ficció i fantàstic. El festival compta amb la col·laboració de diversos organismes com l’Ajuntament de Sabadell o el Cineclub Sabadell entre moltes altres entitats, com nosaltres!

Diumenge 17 de març a les 16.00 h ens podreu trobar als Cinemes Imperial de Sabadell fent un episodi del Quimèric en directe sobre cinema de terror.  El programa serà una tertúlia sobre el cinema de terror de l’any 1984. Si voleu venir, teniu dues opcions: pagueu l’entrada i us quedeu a les projeccions que faran aquella tarda i a l’entrega de premis o, si només voleu venir a veure el programa, us podeu unir com a públic contactant amb nosaltres al nostre correu quimeric@radiosabadell.fm o al formulari de contacte de la web. Us hi esperem!

Cartell del XXI Festival de Cinema de Terror de Sabadell

Horaris del festival

Si també voleu participar en la resta del festival, aquestes són les activitats que s’hi faran:

Diumenge 10 de març

Es farà una jornada inaugural, als Jardinets de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. Al llarg del matí, s’oferiran diferents activitats com una obra de teatre, monòlegs, música i maquillatge per a grans i petits.

Dilluns 11 de març

La inauguració oficial del festival, serà, a les 19 h a la sala 7 dels Cinemes Imperial. A l’acte es projectaran la primera tanda de curts a competició.

Dimarts 12 de març

Us espera una doble cita sobre la figura d’en Caye Casas, reconegut director català de cinema de terror, a qui se l’homenatjarà durant aquesta edició del Festival. Es projectaran els films Matar a Dios i La Mesita del Comedor. Caye Casas estarà present a la projecció i hi haurà un col·loqui posterior.

Dimecres 13 de març

Es projectarà la segona tanda de curts a competició. Podeu trobar més informació aquí.

Dijous 14 de març

Hi ha tres actes programats:

  • La inauguració de l’exposició L’Estètica del Terror, segona part, a càrrec de l’escola JOSO.
  • La presentació del llibre Ante Dioses Indiferentes de Iván Ledesma, a la Llar del Llibre.
  • Sessió Cineclub, que per primer cop s’ha integrat a la programació del Festival, amb la projecció de la pel·lícula En Compañía de Lobos en versió original subtitulada. L’acte s’iniciarà amb una presentació del film per fer, després, un col·loqui.

Divendres 15 de març

El divendres, tindrà lloc la tradicional Marató de Divendres, que portarà als Cinemes Imperial una projecció combinada de curtmetratges i la pel·lícula Pesadilla en Elm Street. A més també s’ha previst la tercera tanda de curts a competició, així com els micrometratges finalistes seleccionats al concurs impulsat des del Festival.

Dissabte, 16 de març

El dissabte la jornada s’iniciarà amb la sessió Matinal Infantil, amb la projecció d’Els Caçafantasmes, en català, a la sala 1 del Cine Imperial, en sessió gratuïta.

A la tarda i fins a la matinada, arriba la Marató de Dissabte, amb la projecció dels micrometratges finalistes del concurs i altres pel·lícules.

Diumenge 17 de març

El festival culmina el diumenge 17 de març. Durant l’últim dia, a part del nostre programa en directe, es farà la Marató de Cloenda, on es retrà homenatge a Caye Casas i se li farà entrega d’un trofeu en reconeixement de la seva trajectòria.

També es lliuraran els premis del concurs de micrometratges, els premis del 5é Concurs de Curts, els oficials per part del Jurat d’enguany i el premi especial al millor curt Cineclub.

A continuació es projectarà el film Gremlins. El festival acabarà amb la projecció de la pel·lícula Zombies Party amb motiu del seu 20è aniversari.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Artícles relacionats

L’última foto, buitres!

L’última foto, buitres!

Descobreix la crua realitat de la pederàstia i la pornografia infantil a través de ‘Buitres’ de Miguelanxo Prado.

Share This