Pàgina principal » Articles » Microcontes » Microcontes del mes de març

Microcontes del mes de març

Per | març 10, 2024 | 0 Comentaris

Com a cada mes, cada episodi del Quimèric del mes de març ha començat amb un microconte narrat i escrit per Karen Madrid. Aquestes dues històries són les del mes de març de 2024.

Microconte deL 8 de Març 2024

“On he deixat la cartera?”

És la típica pregunta quotidiana que et fa voltar per tot el pis buscant en racons insospitats fins que la cartera en qüestió apareix al primer lloc on havies mirat i no l’havies vist. A qui no li ha passat?

El problema ve quan la canvies per “On he deixat el meu fill?”, fas el mateix recorregut per l’immoble, amb l’angoixa incrementant-se, la suor freda caient pel clatell i la bilis pujant al coll… I que et trobis al bressol la col que has comprat al super i al pobre nadó indefens dins la nevera.

Microconte del 22 de Març 2024

Tenir TDAH té els seus avantatges. Si el meu apartament està encantat mai me n’assabentaré.

“Ai, què estúpida sóc, sempre em deixo oberts armaris i calaixos. O l’aixeta amb la pica a punt de desbordar!”, em dic. 

I de tant en tant, sento un crit ofegat des de la cantonada d’alguna habitació. Quina frustració deu sentir el fantasma! Però no em preocupa, probablement, només sigui que m’he deixat tancat el gat al lavabo.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Artícles relacionats

Microcontes del mes de maig

Microcontes del mes de maig

Cada episodi del Quimèric comença sempre amb un microconte narrat i escrit per Karen Madrid. Aquestes són les del mes de maig de 2024.

Microcontes del mes de Juny

Microcontes del mes de Juny

Cada episodi del Quimèric comença sempre amb un microconte narrat i escrit per Karen Madrid. Aquestes són les històries del mes de juny de 2024 (I una de juliol!).

Microcontes del mes d’abril

Microcontes del mes d’abril

Els episodis del Quimèric sempre inclouen un microconte escrit per Karen Madrid. Aquestes són les històries d’abril de 2024.

Share This