Pàgina principal » Articles » Microcontes » Microcontes del mes de febrer

Microcontes del mes de febrer

Per | febr. 10, 2024 | 0 Comentaris

Els episodis del Quimèric comencen amb microcontes narrats i escrits per Karen Madrid. Aquestes són les dues històries que corresponen al mes de febrer de 2024.

Microconte deL 9 de Febrer 2024

Era una preciositat. Quan la mirava, el temps s’alentia, em faltava l’aire, el cor m’anava més ràpid i sentia pessigolles a la panxa. Però ningú m’havia avisat que aquells no eren els símptomes d’un enamorament sobtat i intens. No. Eren les conseqüències d’una intoxicació pels gasos emesos per aquella raça alienígena de silueta estilitzada i moviments gràcils.

Microconte del 24 de Febrer 2024

Valar Morguris, l’atén ELIN, en què el puc ajudar?

[…]

Sí… Necessita una espasa, d’acord. A quina època la farà servir?

Segle XV. Molt bé. Doncs pot adquirir qualsevol de les espases que apareixen al nostre catàleg d’aquell segle o de finals del XIV si ho prefereix.

[…]

No, no pot fer servir una espasa del segle XVII al segle XV. Hi hauria una paradoxa temporal que posaria en risc l’estabilitat de la història. 

Vostè mateix. És una espasa del segle XV o s’haurà de conformar amb utilitzar com a arma qualsevol estri de cuina o element natural que trobi quan arribi a la destinació.

[…]

Boníssima decisió. El transfereixo a la unitat de vendes.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Artícles relacionats

Microcontes del mes de maig

Microcontes del mes de maig

Cada episodi del Quimèric comença sempre amb un microconte narrat i escrit per Karen Madrid. Aquestes són les del mes de maig de 2024.

Microcontes del mes de Juny

Microcontes del mes de Juny

Cada episodi del Quimèric comença sempre amb un microconte narrat i escrit per Karen Madrid. Aquestes són les històries del mes de juny de 2024 (I una de juliol!).

Microcontes del mes d’abril

Microcontes del mes d’abril

Els episodis del Quimèric sempre inclouen un microconte escrit per Karen Madrid. Aquestes són les històries d’abril de 2024.

Share This