Pàgina principal » Pòdcasts » Especials » 08×12 | Amors i desamors en la literatura fantàstica

08×12 | Amors i desamors en la literatura fantàstica

Per | febr. 8, 2024 | 0 Comentaris

No som gaire de celebrar Sant Valentí. De fet, som clarament de Sant Jordi. Però avui ens ve de gust posar-nos romàntics i abordar com aquest gènere fa tàndem amb el fantàstic. A alguns ens semblava impossible, però sembla ser que la Rom Fantasy existeix i que té un bon grapat d’escriptors al darrera (així com una legió de lectors). Avui l’abordarem aprofitant les xerrades sobre aquesta temàtica que es van fer a la Hispacon, al Festival 42 i al Manga Barcelona. Precisament relacionat amb el còmic, també us parlarem del llibre blanc d’aquest sector, que s’acaba de presentar davant del govern espanyol.I encara relacionat amb l’amor, o més concretament amb el desamor, avui entrevistem Uri Rubio, autor de l’obra de relats ‘(Des)amor distópico’.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

7 + fifteen =

Artícles relacionats

08×21 | Especial 6a CatCon

08×21 | Especial 6a CatCon

En el programa d’aquesta setmana comentarem les propostes més destacades de la CatCon, recopilant declaracions dels seus protagonistes.

Share This