Pàgina principal » Articles » Microcontes » Microcontes del mes de gener

Microcontes del mes de gener

Per | gen. 30, 2024 | 0 Comentaris

Els episodis del Quimèric comencen amb microcontes narrats i escrits per Karen Madrid. Aquestes són les dues històries de gener 2024.

Microconte de l’12 de gener 2024

– Em tens por?

El monstre em va mirar, anhelant una emoció que jo no sentia. Però el seu aspecte de dimoni em semblava massa estereotipat per témer-lo. 

Llavors, va canviar de rostre i es va convertir en el del director executiu de l’empresa on treballo. De poc i se m’escapa el riure. Por d’aquell pixatintes apalancat? Això segur que no!

Va optar per una nova mutació i, ai pobre de mi, aquesta sí que feia autèntic terror!

Es va convertir en un inspector d’hisenda, amb les mans carregades de paperassa amb impostos pendents de pagar.

Microconte del 26 de GENER 2024

La Biblioteca de la Universitat Invisible era un dels meus llocs preferits. Hi anava cada tarda i entre els llibres de màgia sempre n’hi trobava algun que em feia fer un salt endavant en els meus aprenentatges. Però, des de fa un parell de setmanes, no m’hi sento del tot còmode. Des que la Mort es passeja pels passadissos de la tercera planta em pregunto a qui de nosaltres ve a buscar. I si em cau un dels volums més gruixuts al damunt i s’acaba la meva existència?

Hauré d’anar a buscar un altre lloc on passar les tardes.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Artícles relacionats

Microcontes del mes de maig

Microcontes del mes de maig

Cada episodi del Quimèric comença sempre amb un microconte narrat i escrit per Karen Madrid. Aquestes són les del mes de maig de 2024.

Microcontes del mes de Juny

Microcontes del mes de Juny

Cada episodi del Quimèric comença sempre amb un microconte narrat i escrit per Karen Madrid. Aquestes són les històries del mes de juny de 2024 (I una de juliol!).

Microcontes del mes d’abril

Microcontes del mes d’abril

Els episodis del Quimèric sempre inclouen un microconte escrit per Karen Madrid. Aquestes són les històries d’abril de 2024.

Share This