Pàgina principal » Pòdcasts » Ciència-ficció » 08×09 | Especial insurgència en la novel·la juvenil

08×09 | Especial insurgència en la novel·la juvenil

Per | des. 28, 2023 | 0 Comentaris

La rebel·lia s’atribueix, molt sovint, als joves. Solen ser els joves els primers en plantar-se davant el que consideren una desigualtat, els que qüestionen l’status quo i s’uneixen per aconseguir un futur millor. I aquesta actitud la trobem, també, en la literatura orientada a aquest col·lectiu. De fet, en els últims mesos s’han publicat diversos llibres d’autors catalans on la insurgència n’és l’eix temàtic, el motor de les històries.
En el programa d’avui volem reflexionar sobre la insurgència en la novel·la juvenil. I ho farem amb tres autors: Toni Mata, que acaba de publicar ‘L’alè dels llaurats’ (la segona part de ‘Nascuts per ser breus’), Mariló Álvarez, autora d’Insurgents (la segona part de ‘La primera onada’) i Mireia Lleó, que ha publicat la seva primera novel·la, ‘Sota la cendra’. Parlarem de les seves obres, però també de com veuen la societat actual i com voldrien canviar-la.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × 3 =

Artícles relacionats

08×21 | Especial 6a CatCon

08×21 | Especial 6a CatCon

En el programa d’aquesta setmana comentarem les propostes més destacades de la CatCon, recopilant declaracions dels seus protagonistes.

Share This