Pàgina principal » Pòdcasts » Festivals » 08×08 | Manga Barcelona, Barcelona Witch Market i Acocollona’t

08×08 | Manga Barcelona, Barcelona Witch Market i Acocollona’t

Per | des. 14, 2023 | 0 Comentaris

Ara sí, donem per acabada la tardor fantàstica. Aquest segon cap de setmana de desembre ha servit per tancar l’agenda d’esdeveniments frikis. I de quina manera!
Bona part del programa d’avui el dedicarem a fer crònica del Manga Barcelona. D’una banda, escoltarem alguns dels internacionals com el creador de l’anime Scott Pilgrim, Bryan Lee O’Miller, i el seu director, Abel Góngora; a l’il·lustrador japonès, Tokyo Genso i l’autor de l’adaptació del videojoc Persona 5 al manga, Hisato Murasaki. A més, coneixerem la guanyadora a millor manga nacional, Ana C. Sanchez, per Limbo, així com la il·lustradora del cartell d’enguany, Miriam Bonastre
D’altra banda, també us explicarem com va anar la Barcelona Witch Market, que va portar a la UB el més pur ambient de Harry Potter.
I acabarem parlant del 13è Acocollona’t (el festival de terror de Girona) i escoltant els guanyadors dels seus concursos.

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 − 2 =

Artícles relacionats

08×21 | Especial 6a CatCon

08×21 | Especial 6a CatCon

En el programa d’aquesta setmana comentarem les propostes més destacades de la CatCon, recopilant declaracions dels seus protagonistes.

Share This