Pàgina principal » Pòdcasts » Festivals » 08×02 | Fantàstic a bon ritme: Setmana del Llibre en català

08×02 | Fantàstic a bon ritme: Setmana del Llibre en català

Per | set. 21, 2023 | 0 Comentaris

Quan anàvem a l’escola, l’inici de curs era sinònim de comprar llibres. Ara, també (però ens fan molta més il·lusió). I és que des de fa un bon grapat d’anys, setembre és sinònim de Setmana del Llibre en català i el fantàstic cada cop hi té més presència. Descobrirem com ha anat aquesta edició.
Sense deixar la literatura, anirem fins a Saragossa, per recollir sensacions, guardons i declaracions de l’última Hispacon i per avançar-vos novetats sobre les pròximes. Un avenç: una de les guanyadores dels premis Ignotus serà l’encarregada d’organitzar el certamen el 2025.

També parlarem de cine, concretament de Western, que ha estat l’eix temàtic del B-Retina de Cornellà. Us explicarem com era el poblat de l’oest on es rodaven els espagueti western de casa nostra, de la mà d’experts i de treballadors de la indústria cinematogràfica.

I acabarem amb videojocs, perquè us farem crònica de la Indie Dev Day, una fira que ha reunit el bo i millor

<a href="https://www.quimeric.com/author/clagofr/" target="_self">Clara González</a>

Clara González

Especialitzada en comunicació multimèdia i xarxes socials. Actualment, gestiona la comunicació interna a projectes de la Comissió Europea i gestiona la web i les xarxes socials del Quimèric.

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four + 11 =

Artícles relacionats

08×21 | Especial 6a CatCon

08×21 | Especial 6a CatCon

En el programa d’aquesta setmana comentarem les propostes més destacades de la CatCon, recopilant declaracions dels seus protagonistes.

Share This